Lumea bună, un cadou în care cred

Lumea bună, un cadou în care cred

La împlinirea celor 42 de ani, oarecum naiv și visător, am decis să-mi fac un cadou nebunesc care să ne teleporteze pe toți în altă lume, una bună. E un cadou care-mi va da mult de muncă, demarat ca plan tehnic în urmă cu fix două săptămâni, fără a avea vreun avantaj material. Este pentru sufletul meu și, sper, pentru multe alte suflete. În România există destul de multe persoane frumoase, lucruri și locuri care merită să fie descoperite ca făcând parte din Lumea bună. Cea în care toți visează să fie, chiar dacă nu există o mărturisire publică. Aparent, săptămânalul nostru creează o altfel de lume. În realitate, doar o descoperă și o expune ca model. De aceea, mi-am propus să lansez blogul lumeabună.ro cumva ca o surpriză și pentru voi. Obții fericirea atunci când oferi este mottoul după care mă conduc de foarte mult timp. Sper să reușesc să fie pe gustul vostru suvenirele pe care le veți primi aici săptămânal.

În această aventură nu voi fi singur, ci alături de prieteni pe care-i cunosc de mulți ani și care au ales să mă ajute voluntar, pentru că și ei simt nostalgia frumosului. Sper ca după acest start să vină alături de mine mai mulți prieteni sau cunoscuți. Și nu pentru bani, pentru că nu există fonduri, cel puțin pentru moment. E, pur și simplu, un proiect de suflet ce va avea succes în măsura în care dorim să schimbăm mediul cu care suntem intoxicați și-n care ni se pare că trăim toți. Lumea bună nu este o realitate paralelă, ci există, doar că presa mondenă și generalistă este axată, în general, pe partea de subsol, cea cu șobolani și mizerie, una superficială și artificială. Ei bine, am credința că împreună putem arăta partea ignorată: cea frumoasă.

P.S. Mai multe informații despre site puteți descoperi la pagina Despre noi.

5 comentarii la “Lumea bună, un cadou în care cred”

 1. Sandu Alina spune:

  Felicitari din inima pentru idee si pentru ca ai pus-o in practica, Tiberiu Lovin ! Simt deja ca ,, Lumea buna” este pe sufletul meu. Intr-o lume gri, sunteti prima raza de soare a diminetii.

 2. Lucia spune:

  Abia astept să vă citesc si să-mi umplu sufletul de lucruri frumoase in această lume nebună , dornică de un senzational obscen .
  .

 3. Alina spune:

  Felicitari! Abia astepam sa vad asa ceva in lumea asta nebuna…

 4. Lume buna, suflet bun…
  Si nu numai de Craciun.
  In ast an ce-a inceput
  Sper ca Tibi-e priceput,
  Sa ne faca mult mai buni
  Zi de zi si an de an,
  Pana la ….final.

 5. Mitrofan Tatiana spune:

  Felicitari,felicitari….felicitari!!!!!V-am descoperit abia astazi/3 noiembrie 2017.(Cind v-am si sunat pentru Doinita Kraus).Sa fiti sanatosi .Acum sint convinsa ca intr-o buna zi Romania va renaste.Felicitari!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.