Revista presei mondene

Revista presei mondene

De astăzi, vom publica zilnic o scurtă revistă a presei mondene, cu accente pe comicul involuntar al presei tabloide.

Cancan. Monica Gabor dezvăluie ce se întâmplă în intimitate. E titlul. Dacă ești decis să-ți iei plasă, dai click pe link și afli că iubitul ei o atenționa să nu stea cocoșată când dă mesaje, că nu dă bine în poză. Traficul s-a spart în bucăți sub această știre colosală.

 

 

 

 

România tv. S-a despărțit după doar trei luni de la un amănunt incredibil. Te întrebi cine? Ei bine, trebuie să intri pe site și să afli că este vorba de Taylor Swift, o artistă simpatică, dar fără noroc în amor, așa cum scrie televiziunea lui Ghiță. Nu ciobanul, ci Sebastian turnătorul. Știrea e scrisă bine pentru a atrage vizitatori, pentru că altfel și aceasta ruptură în dragoste ne-ar fi lăsat indiferenți. Probabil 99% dintre români nu știu cine e Taylor.

Kanal D. Analista supremă sorcovește vedetele. Nu știi cine e nici când o vezi. E o vânzătoare de flori de plastic pe care autorul a poreclit-o așa pentru audiență. Puteți sări peste articol. De celelalte știri e bine să te ferești, dacă nu vrei să fii șocat de titluri și poze care de care mai oribile.

Libertatea. Divorț neașteptat în showbiz. Dai click și ajungi pe România tv, pentru că tabloidul de odinioara are în general știri preluate și multe axate pe politic. În fine, de pe link afli că Johnny Depp şi Amber Heard au divorțat după trei ani, pentru că Piratul din Caraibe o batea ca-n filme. Așa că i-a dat șapte milioane de dolari și s-au separat la tribunal, după ce actrița a spus că își simte viața în pericol.

Click. Femeile din viața lui Ion Besoiu. Actorul a murit în această dimineața, iar tabloidul i-a răsfoit viața sentimentală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.