Revista presei: mondenități crude

Revista presei: mondenități crude

Știrile sunt atât de senzaționale încât adormi la birou, dar le rescriu pentru a vă trezi fără cafea.

Foto: Imaginea e din anii 40, când ziarele din SUA arătau mai bine ca presa noastra dintotodeauna.

Kanal D. Nu menționez titlu pentru că e nepermis de lung. Poza care a distrus imaginea impecabilă a unei dive. Nu se știe din ce țară, că așa-s știrile scrise prost, nici cum o cheamă pe blonda c-un abdomen superb (pe el dorea domnișoara să-l imortalizeze, dar n-a observat detaliile). Ce a făcut-o de râs e șocul și groaza din textul tabloid. Treaba mare realizată cu talent de câinele ei. Fix la doi pași în spate. Vă dați seama că nimeni n-a văzut așa ceva în realitate, pentru că nu există. Sau se întâmplă? 🙂

Evenimentul zile. Și asiaticii au pițipoancele lor. Articolul a rupt traficul, mai ales că e o continuare a titlului: Ipostezele fierbinți în care au fost surprinse au înnebunit bărbații. N-a avut la ce ospicii să verific informația cu nebunia, pentru că nu se știe din ce țară sunt fetele, care, dupa ce veți studia galeria foto, veți constata că sunt poze normale. iar domnițele n-au fost deloc surprinse. Unele imagini sunt selfie, altele sunt de pozar de nuntă. Adica stai cu burta suptă (o asiatica de asta focoasă avea și o abdomen de băutor de bere, deci nu avea cum să o ascundă). Oricum, sunt sigur că măcar doi reporteri de la Evz au înnebunit. Unul când a scris știrea, iar altul când a editat-o. Jale cu presa de calitate. Așa-zis.

Libertatea. Cruduța i-a dat cu flit lui Nilă. Dacă nu ești de aici, te întrebi cine-s personajele de basm, dar ar fi pierdere de timp. Pe scurt, domnița asistentă a avut o relație cu fotbalistul. El o teroriza cu gelozia, până a înșelat-o. Mai mult, pierdea banii la jocurile de noroc. După despărțire, cei doi s-au revăzut la doi ani de distanță, zilele astea, prin Dubai. El că o vrea, ea că ba. Și-am încălecat pe-o șa. Senzațional articol într-un singur capitol: se câștigă bine ca asistentă dacă te destrăbălezi prin Dubai.

Cancan. Îl învidiază toți milionarii din cartierul bogătașilor. E doar titlul, pentru că nu se știe unde locuiește omul și cine îl invidiază. Te lămurești buștean când afli numele Corneliu Găvăneanu, zis Dunăreanul. Citești mai departe că ar fi copilul unui nene care a jucat tare la servicii, dar fără detalii (nume, funcție etc). Și senzația nu e asta, ci faptul că omul mănâncă sănătos. După poze nu s-ar zice, dar trebuie să-l credem pe ziaristul care a constatat că daca intri la un magazin bio înseamnă că așa faci. Ultima mărgică din știrea senzațională (normal că și exclusivă) e funcția: unul dintre boșii SIF Transilvania. Director la dat cu mătura, adjunctul adjunctului de la achizitii sau cine știe. Pauză în documentare.

Click. Moculească a renunțat la videochat. Sunt devastat de vestea asta pe care am aflat-o în premieră tot acum. Adica Mariana Moculescu, focoasa bătrânică, nu se mai dezbracă în fața camerei web, ci trăiește ca barmaniță. E aproape de neconceput să nu găsească un azil respectabil unde să-și scrie memoriile. Cred că ar face bani buni, mai ales că a trăit în preajma unui om talentat ca Horia Moculescu. Doar să știe să scrie.

Click. Rușinos! Cum a aflat iubitul Alinei Crișan că solista îl înșeală. Alina este fosta componenta a trupei ASIA, dacă nu vă zice nimic numele, cum nici mie nu-mi sună cunoscut. Povestea e scurtă. De pe whatsapp, când un tip a salutat-o, iar ea a răspuns cu „iubire”. Și totul a apărut pe tv, unde se conectase cu o gașcă de șapte amici, plus iubitul. Rușinos e că a fost prinsă sau că nu e ușă de biserică, că nu am prins ideea. Bănuiesc că e o premieră internațională când o femeie flirtează sau își înșală iubitul, altfel e justificată reacția reporterului cu fustă.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.