De ce s-a supărat Inna pe spectatori

De ce s-a supărat Inna pe spectatori

Notă personală. Aseară, murmur la Loft, un restaurant drăguț (și pustiu, în general, pentru că te face să te gândești la o cantină cu canapele din pluș), aproape de Piața Victoriei. Va cânta Inna, am auzit de ce se stârnise rumoarea. Wow! Regina piticilor din țara fâșului cu Adibas, treningul de duminică. Nu, nu e genul meu, așa că am ieșit la țigară, dar nu mai termina ceea ce cânta în microfon, că n-am înțeles mare lucru. Era doar un zgomot. Pe la finalul concertului, cu o voce de copil supărat, Inna le-a reproșat celor aflați la un eveniment privat că n-a pomenit ca lumea să stea la mese în timp ce o divă ca ea cântă. Adica, invitații n-au țopăit. Și oamenii erau îmbrăcați la patru ace, în general, pentru că nu era un eveniment doar cu români, ci și străni. Mi s-a părut atat de penibil încât nu știam cum să ies mai repede la țigară. Iar. Și-am reușit în timp ce lălăia ceva popular.

Ceva bun s-a întâmplat însă aseară, pe lângă evenimentul de care voi pomeni curând. A gătit noul master chef de la Pro tv. Și chiar se pricepe, chit că n-a făcut nimic spectaculos, dar pârjoalele (chifele pentru bucureșteni) cu susan au fost cumva. 🙂

PS Apropo, chiar și ea părea îmbrăcată într-un pantaloni de făș ceva mai largi pentru trupul de personaj din desene animate. Nu garantez pentru că nu aveam ochelarii la mine.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.