Revista presei mondene: de la amintiri la doliu în muzica românească

Revista presei mondene: de la amintiri la doliu în muzica românească

Libertatea: Nu postez titlul, ca e chiar genul de tabloid pur, dar povestea e frumoasa. La fel ca Marina Voica (80 de ani) atunci când a ajuns în România. Aveți și o imagine rară, pe care ziarul și-a pus sigla de parcă ar fi făcut-o un fotoreporter de-al său. Oricum, e un articol care merită citit.

Cancan: Mașinile lui DD au fost scoase la licitație. Dan Diaconescu a plătit 650.000 de euro pe două mașini, dar acum sunt scoase la licitație la 140.000 de euro. Condamnat definitiv într-un dosar de șantaj, patronul OTV mai are de stat câțiva ani din cei cinci ani și jumătate.

Click: Olivia Steer continuă războiul cu medicii și vaccinurile. Ea îi cere doctorului pediatru să-și asume orice s-ar întâmpl cu copiii ei. Declarația este extrasă dintr-un lung interviu acordat Florentinei Fântanaru pentru Antena Stars, emisiunea ce va putea fi văzută în weekend.

Evenimentul zilei: DJ Snatt a murit în această dimineață.  La doua zile după ce a postat pe Facebook că e Back in business, tânărul dj a murit în urma unui stop cardiac.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.