Prima imagine cu Mădălina Ghenea însărcinată. Who cares?

Prima imagine cu Mădălina Ghenea însărcinată. Who cares?

Vineri, o revistă va publica primele imagini cu Mădălina Ghenea însărcinată, probabil pentru că domnișoara este vreun geniu sau prima femeia care naște. Ori pentru…, dar mai bine să ne uităm la CV și ce a făcut-o celebră. După ce a participat la emisiunea Tip Top Minitop, Mădălina s-a lansat în modă la 15 ani, a făcut câteva reclame, a prezentat moda pentru mai multe firme renumite, ba chiar jucat în trei filme (extrem de neinteresante), dar nimic nu i-a adus faima până nu a trecut prin patul unor personaje celebre și bogate. Trambulina a fost Dragoș Săvulescu, un om de afaceri care a fost și sponsorul Dinamo pentru o vreme. Fix aceeași perioadă în care a fost cu Mădălina Ghenea, micuța din Slatina care a făcut cursuri de pian și de balet timp de șapte ani. Degeaba. După despărțirea de Dragoș, pentru început, viitoarea actriță a jucat într-o reclamă cu Ronaldo, iar apariția i-a dat șansa unor întâlniri și aventuri ce-au fost întoarse pe toate părțile de tabloidele din întrega lume.

Să-i înșiram pe restul, în ordine aparițiilor, apoi să-l menționăm pe ultimul.  Actorii Adrien Brody, cunoscut pentru filmul „Pianistul”, Leondardo DiCaprioGerard ButlerMichael Fassbender, apoi Lewis Hamilton, pilotul britanic de curse F1, iar la final designerul german Philipp Plein. Toate aceste au avut loc în ultimii șase ani. Și deodată Mădălina a revenit la români (nu doar cu Dragoș a apărut în tabloide, ci și cu Bogdan Vlădău, dar a fost o aventură de doar trei săptămâni). Nu la vreun artist genial, dar sărac, ci la fiul unui om de afaceri ce a strâns câteva zeci de milioane de euro. E vorba de Matei Stratan (foto). relație care nu s-a oprit la câteva articole în ziare, pentru că a rămas însărcinată. The end of story.

Un comentariu la “Prima imagine cu Mădălina Ghenea însărcinată. Who cares?”

  1. Andreas spune:

    Un palmares de noua barbati (de care se stie), din care unul negru, spune suficient despre calitatea Madalinei Ghenea ca femeie…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.