Balul interbelic, un altfel de distracție

Balul interbelic, un altfel de distracție

A fost. Știrea e veche, dar o public după în ideea că veți fi pregătiți de la anul, nu cum am fost eu. M-am trezit cu o zi înainte de eveniment, iar presa chiar nu e favorită, dacă nu e pe fază. Citesc anunțul: „Imaginează-ţi următorul scenariu: vineri seară, în 26 mai, de la ora 20.00, intri, având o ţinută cochetă, într-un palat elegant, din care se aude muzică retro. Savurează momentul, înseamnă că te afli la Balul Bucureştiului Interbelic, organizat de Fundaţia Calea Victoriei la Palatul Cercului Militar Naţional!”. Ei bine, nu-ți mai imagina că la 125 de lei biletul e pustiu, pentru că toate locurile au fost cumpărate din timp. An de an, Fundația Calea Victoriei reușește să adune lumea bună, cea care este atentă la program, apoi să o distreze, așa cum suna anunțul.

„Pregăteşte-ţi rochia în stilul anilor ’20-’30, mărgelele, papionul, costumul şi pantofii de dans cu baretă pentru a VI-a ediţie a celei mai cunoscute petreceri interbelice din oraş. Ai pretextul perfect pentru a evada dintr-un Bucureşti aglomerat în lumea petrecerilor chic din Bucureştiul de altădată.

Programul serii: 

  • Balul Bucureştiului Interbelic se va deschide, în mod festiv, cu muzica interpretată de Orchestra Reprezentativă a Armatei. Maeştri de ceremonie vor fi actorii Raluca Dumitrescu şi Nae Alexandru.
  • Momentul central al serii va fi concertul fermecătoarei actriţe şi cântăreţe de jazz Irina Sârbu, care va anima atmosfera prin cântece celebre din Interbelic şi ritmuri moderne.
  • Urmează apoi mult-aşteptatul concurs de costume retro, unde cele mai spectaculoase ţinute vor fi premiate cu tot felul de surprize (în fotografia semnată Miluță Fluieraș puteți observa câștigătoarele împreună cu Valentina Ario Bălașa, lectorul fundației)”.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.