#Netliberare continuă!  Acum ai și mai mult trafic de net la viteze 4G cu noua ofertă de servicii mobile de la Telekom

#Netliberare continuă! Acum ai și mai mult trafic de net la viteze 4G cu noua ofertă de servicii mobile de la Telekom

 

Telekom declară #Netliberare pentru toată națiunea și aduce acum și mai multe beneficii de date, la viteze 4G, disponibile la noile abonamente de servicii mobile, la tarife începând cu 5 euro.

În plus, ai smartphone-uri de top și tablete în rate, fără avans, împreună cu un abonament de servicii mobile încheiat pe o perioadă de 2 ani.

Cu noile abonamente de voce și date mobile Telekom – Mobil 7 fără telefon, Mobil 10, Mobil 13, Mobil 13 fără telefon, Mobil 17 și Mobil 25, cu prețuri cuprinse între 7 Euro / lună și 25 euro / lună (TVA inclus), ai trafic național de date 4G de până la 6,5 GB, minute nelimitate în orice rețea națională, minute către rețelele fixe internaționale și până la 600 de minute de convorbiri către rețelele mobile internaționale.

Dacă foloseşti deja și servicii fixe de la Telekom, noile abonamente de voce și date mobile îți aduc trafic de date lunar dublu, de până la 13 GB, la viteze 4G, inclus în abonament, la tarife speciale, începând cu 5 euro / lună (TVA inclus). Dacă vrei să treci de la cartelă preplătită Telekom la abonament, sau dacă te bate gândul să te portezi la Telekom, ai, de asemenea,  la dispoziţie trafic dublu de date naționale, la viteze 4G, inclus în abonament.

Unde mai pui ca în oricare situație din cele de mai sus te-ai afla, ai la dispoziţie 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația mobilă Telekom TV, în plus față de traficul de date inclus în planul tarifar ales, la pachet cu oricare din noile abonamente de voce și date mobile de la Telekom. Prin aplicația mobilă Telekom TV ai televiziune direct pe telefonul mobil, putând viziona cele mai importante competiții sportive transmise în exclusivitate de Telekom, filmele și documentarele preferate.

Veștile bune nu se opresc aici. Acum îți poți achiziționa și un telefon performant în rate, fără avans, împreună cu unul dintre abonamentele Mobil 7 fără telefon sau Mobil 13 fără telefon: Samsung Galaxy J3 2016, cu o rată lunară de 25 lei, Samsung Galaxy J5 2016, cu o rată de 30 lei / lună, sau Samsung Galaxy J7 2016 cu o rată de 35 lei / lună.

Sau poți beneficia de telefoane la prețuri promoționale, împreună cu un contract nou de servicii mobile: Huawei Y5 II, la prețul de 1 leu și Samsung Galaxy J3 2016, la prețul de 49 lei, împreună cu abonamentul Mobil 13, la tariful de 13 euro / lună (TVA inclus).

Nu în ultimul rând, Telekom vine acum cu noi oferte pentru acces la Internet pe laptop și tabletă – Cu noile planuri tarifare Net Mobil 6, Net Mobil 9 și Net Mobil 11 ai trafic național de date de până la 12 GB, la viteze 4G, la prețuri cuprinse între 6 și 11 euro / lună (TVA inclus). Dacă foloseşti deja şi servicii fixe de la Telekom, noile abonamente de date mobile sunt disponibile la tarife speciale, începând cu 5 euro / lună (TVA inclus).

Cu noua ofertă, poţi achiziționa tablete în rate, fără avans: Lenovo TB3-730X 16GB LTE, cu rate lunare de 19 lei și Samsung Galaxy Tab A7, cu rate lunare de 32 lei, împreună cu planurile Net Mobil 6 și Net Mobil 11. În plus, te poți bucura de modemul Connect E3372h la prețul promoțional de 1 leu, împreună cu un abonament de date mobile Net Mobil 9, încheiat pe 2 ani.

Hai #Netliberare!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.